Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Farm Lodge 687

Baarle-Nassau, Nederland

farm-lodge-687farm-lodge-687farm-lodge-687farm-lodge-687farm-lodge-687
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.510

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Farm Lodge 687 in Baarle-Nassau

    Noord-Brabant is een prachtige provincie vol natuur, Bourgondische cultuur, historische steden en spannende attracties.

    Een vakantiehuis in Brabant is dan ook de ideale uitvalsbasis voor een ontdekkingstocht door de provincie. Dit park ligt net buiten het historische enclavedorp Baarle-Nassau, tegen de Belgische grens. Ons kindvriendelijke vakantiepark heeft tal van faciliteiten die je verblijf in een vakantiehuis in Brabant extra aangenaam maken. Een vakantiehuis in Brabant huren op het park betekent ook dat je gebruik kunt maken van onze parkfaciliteiten, zoals het verwarmde buitenzwembad, de tennisbanen en de midgetgolfbaan. Ook aan de kinderen is gedacht er is een peuterbad, een speeltuin en een animatieteam in het hoogseizoen.

    Een riet gedekte luxe recreatie boerderij geschikt voor max. 6 personen. Op de benedenverdieping bevindt zich een royale, sfeervolle woonkamer met vide en luxe open keuken met kookeiland. In de keuken staat een Dolce Gusto koffiezetapparaat. De huiskamer is ruim en licht door de vele ramen. Er is een smart-tv aanwezig en vanzelfsprekend kunt u gratis gebruik maken van wifi.  In de gehele boerderij mag niet gerookt worden. In de  moderne open keuken vindt u een inductie kookplaat, oven, magnetron, ruime koelkast met vriesvak en een vaatwasser. Op de benedenverdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers en een luxe badkamer met douche en bad. In een separate ruimte staan een wasmachine en droger die u voor al uw was kunt gebruiken. Een vaste trap geeft toegang tot de eerste verdieping met een royale slaapkamer met luxe badkamer en suite.  Op een ruim terras met een luxe tuinset kunt u genieten van het ultieme vakantiegevoel. De tuin heeft uitzicht op een sfeervolle vijverpartij. Er is privé parkeergelegenheid voor 1 auto aanwezig.

    Oppervlakte: 90 m2 Rolstoelgeschikt: nee

    *Op deze locatie worden op dit moment nog nieuwe Farm Lodges gerealiseerd, park in aanbouw

     

     




    Faciliteiten

    • Op vakantiepark gelegen
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    8 pers.
    2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

    2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

    Luttenberg

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen