Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Veluwe Plus 8

Arnhem, Nederland

villa-veluwe-plus-8
Favoriet 
     
     

    v.a. 558

    • Max. 8 personen

    Bekijk vrije data

    Villa Veluwe Plus 8 in Arnhem

    De Villa Veluwe Plus 8 is een luxe, stenen villa die geschikt is voor 8 personen. Deze villa is ruim opgezet en voorzien van alle luxe. Zo is de woonkamer eigentijds ingericht met een zithoek en televisie. De open keuken is onder andere voorzien van een vaatwasser, combimagnetron, waterkoker en een Nespresso koffiemachine. In totaal telt de woning 4 slaapkamers: 2 op de begane grond en 2 slaapkamers op de bovenverdieping, elk met 2 eenpersoonsbedden. Een aantal villa's heeft in plaats van een 4e slaapkamer een bedstee met slaapplek voor 2 personen. Er zijn 2 luxe badkamers, zowel boven als beneden. Ook is er een apart toilet op de benedenverdieping. Via openslaande deuren kom je op het ruime terras met tuinmeubilair. Je kunt bij deze woning 1 auto parkeren en er is gratis WiFi.

    Faciliteiten

    • Huisdieren toegestaan
    • Waterkoker, Vaatwasser(s), Combimagnetron, Koelvriescombinatie(s), Nespresso apparaat, Aparte toiletten, Badkamer(s) beneden, Badkamer(s), Badkamer(s) boven, Inloopdouche, Slaapkamer(s) boven, Slaapkamer(s), Eenpersoonsbed(den), Slaapkamer(s) beneden, Eenpersoonsdekbedden en kussens, Terras, Tuin, Tuinset, Parasol, Met verdieping, Parkeergelegenheid bij vakantieverblijf, Rookvrij
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

    Slenaken-Heijenrath

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna