Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantievilla Aalten

Aalten, Nederland

vakantievilla-aaltenvakantievilla-aaltenvakantievilla-aaltenvakantievilla-aaltenvakantievilla-aalten
Favoriet 
 
 

v.a. 2.719

  • Beoordeeld met een 8.8
  • 4 sterren
  • Max. 14 personen

Bekijk vrije data

Vakantievilla Aalten in Aalten

Wakker worden en gezamenlijk ontbijten met schitterend uitzicht over het prachtige landschap? Samen eropuit om de gezellige plaatsen van de Achterhoek te ontdekken.

Wakker worden en gezamenlijk ontbijten met uitzicht over het landschap? Net die buizerd of dat hertje spotten vanaf je slaapkamer in de vroege ochtend? Verblijf dan middenin de natuur. Deze is comfortabel en ruim ingericht voor 14 personen en beschikt buiten over een kampvuur plaats.

Een vakantiehuis in Gelderland met verwarmd buitenzwembad en sauna 


Deze groepsaccommodatie heeft alle faciliteiten voor een luxe verblijf. Er is een volledig ingerichte keuken met een houtkachel, evenals de woonkamer waar het goed vertoeven is na een dag in de buitenlucht. Er zijn twee ruime familiekamers en drie 2-persoons slaapkamers. De familiekamers beschikken over 4 bedden en er zijn in totaal 3 badkamers. Daarnaast is er een fitnessruimte en je kunt ontspannen in de sauna. Buiten is een kampvuur plaats aanwezig.
Het verwarmde buitenzwembad is geopend van 1 april tot 1 oktober.

Bekijk ook de andere


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 2.929,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 2.929,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg