Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Safaritent met privé sanitair | 5 personen

Zuna, Nederland

safaritent-met-prive-sanitair-met-weids-uitzichtsafaritent-met-prive-sanitair-met-weids-uitzichtsafaritent-met-prive-sanitair-met-weids-uitzichtsafaritent-met-prive-sanitair-met-weids-uitzichtsafaritent-met-prive-sanitair-met-weids-uitzicht
Favoriet 
 
 

v.a. 322

  • Beoordeeld met een 8.7
  • 4 sterren
  • Max. 5 personen

Bekijk vrije data

Safaritent met privé sanitair | 5 personen in Zuna

In deze stoere tenten beleef je een geweldige buiten- en binnenvakantie!

Deze prachtige en volledig uitgeruste safaritenten biedt de perfecte uitvalsbasis om de avontuurlijke omgeving te gaan verkennen.Deze prachtige Safaritenten staan op meerdere plekken op ons park, je vind ze op de pop-up glamping en op een gezellig à la festival ingericht plekje dichtbij alle centrumvoorzieningen. Wil je zeker zijn van jouw favoriete spot? Selecteer dan tijdens het boeken een specifiek plekje op de kaart.

Moe van alle avonturen? Dan staan er heerlijk zachte bedden voor je klaar in deze prachtige safaritent. De tent beschikt over 2 slaapkamers. 1 slaapkamer met een 2-persoonsbed en 1 slaapkamer met 1-persoonsbed en  stapelbed (geschikt voor kinderen t/m 12 jaar). Er is ook plek voor een kinderbedje. Ook beschikken de tenten over privé sanitair en een ingerichte keuken met koelkast en plek om te koken. Het zal je aan niets ontbreken! In het gezellige leefgedeelte staat een tafel om samen aan te eten en iedere safaritent heeft een eigen veranda om heerlijk te ontspannen in het zomerzonnetje. Onze safaritenten zijn ruim opgezet, waardoor je er met een gezelschap tot 5 personen in kan overnachten. 


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Vertrek op 26 april 2024 voor 4 dagen naar Nederland 405,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede