Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Luxe groepsaccommodatie met sauna en hottub | 14 personen

Zuna, Nederland

luxe-groepsaccommodatie-14-personenluxe-groepsaccommodatie-14-personenluxe-groepsaccommodatie-14-personenluxe-groepsaccommodatie-14-personenluxe-groepsaccommodatie-14-personen
Favoriet 
 
 

v.a. 1.386

  • Beoordeeld met een 8.8
  • 4 sterren
  • Max. 14 personen

Bekijk vrije data

Luxe groepsaccommodatie met sauna en hottub | 14 personen in Zuna

Dit 14-persoons groepshuis heeft alles, zelfs een hottub en sauna!

Geniet van de rust en ruimte en reserveer deze rietgedekte luxe groepsaccommodatie voor 14 personen met hottub en sauna. Deze geschakelde vakantieboerderij bestaat uit twee delen en heeft een totale verblijfsoppervlakte van ca. 275 m2. Deze woning is uitermate geschikt voor groepen voor bijvoorbeeld overnachtingen met vrienden of familie in Overijssel. De privé sauna en hottub zijn bij het verblijf inbegrepen. Zo geniet je optimaal van slow living.   

Dit luxe familiehuis is voorzien van een grote living, met openslaande deuren naar een moderne en luxe inbouwkeuken. In de living is voldoende ruimte om in een ontspannen sfeer gezamenlijk bij elkaar te zitten rondom een gezellig schouw met kachel. Daarnaast is er een badkamer met inloopdouche en een apart toilet. Op de bovenverdieping zijn 4 slaapkamers met boxspring bedden en is er een extra toilet. De andere kant van deze groepswoning betreft een karakteristieke in stijl ingerichte vakantieboerderij. Ervaar het gevoel van vroeger in de karakteristieke woonkamer waarin een schouw staat met Delftsblauwe tegels. Daarnaast is er een woonkeuken met inbouwkeuken met apparatuur en een badkamer met inloopdouche. Op de bovenverdieping zijn 2 slaapkamers en beneden is er 1 slaapkamer. Dit betreft een van de oudste boerderijen van onze regio en is ver voor 1800 gebouwd! 

Buiten de boerderij is er ruimte ook lekker buiten te zitten en hier vind je ook de hottub welke geschikt is voor 4-5 personen, de groepsaccommodatie ligt dichtbij de rivier de Regge op het vakantiepark Mölke in Zuna. Samenvattend heeft deze woning 7 slaapkamers, 2 riante keukens, 1 grote living en een nostalgische karakteristieke sfeervolle woonkamer, 2 luxe badkamers en 3 toiletten. Omdat de woning bestaat uit twee aparte delen is deze woning ook geschikt voor 2 families welke wel graag met elkaar op vakantie, maar ook af en toe ruimte voor zichzelf wensen.


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Vertrek op 26 april 2024 voor 4 dagen naar Nederland 1.625,-   Boek
Vertrek op 17 mei 2024 voor 4 dagen naar Nederland 1.625,-   Boek
Vertrek op 21 juni 2024 voor 4 dagen naar Nederland 1.625,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen