Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Bungalette particulier I 4 personen

Zuna, Nederland

chalet-4-personen-particulierchalet-4-personen-particulierchalet-4-personen-particulierchalet-4-personen-particulierchalet-4-personen-particulier
Favoriet 
 
 

v.a. 219

  • Beoordeeld met een 8.7
  • 4 sterren
  • Max. 4 personen

Bekijk vrije data

Bungalette particulier I 4 personen in Zuna

Een fijne basisbungalette voor het hele gezin!

Met z'n vieren overnachten in een chalet? Dan is deze accommodatie perfect voor jou. Deze 4-persoons accommodatie is ruim en kent twee slaapkamers. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed en de andere slaapkamer bestaat uit twee 1-persoonsbedden of een stapelbed. Het chalet is ingericht met een complete keuken, badkamer en woonkamer. De auto parkeer je zo naast de accommodatie.
Belangrijk om te weten is dat wij deze accommodatie verhuren voor een particulier, de getoonde foto's geven een indicatie maar kunnen in werkelijkheid afwijken. Je huurt een huisje van een particulier welke hun accommodatie aanbiedt voor de verhuur. Stuk voor stuk leuke huisjes in de natuur, maar zowel het interieur als de huisjes zelf wijken af van de foto's. De foto's geven wel een goed beeld. Omdat het niet helemaal "what you see, is what you get is"  zijn ze ook een stukje voordeliger!


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Vertrek op 5 april 2024 voor 4 dagen naar Nederland 284,-   Boek
Vertrek op 12 april 2024 voor 4 dagen naar Nederland 284,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn