Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Bungalette 6 person sauna

Zuna, Nederland

bungalette-sauna-6pbungalette-sauna-6pbungalette-sauna-6pbungalette-sauna-6pbungalette-sauna-6p
Favoriet 
     
     

    v.a. 399

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Bungalette 6 person sauna in Zuna

    Voor een lange vakantie of een weekend of midweek er even heerlijk uit zijn dan is dit mooie park aan het kabbelende riviertje De Regge een uitstekende bestemming. Het park ligt op de grens van de streek Salland en Twente, met uitgestrekte bossen en heidevelden voor fijne wandelingen en fietstochten door het gastvrije land. Het park is ook het vertrekpunt voor vele uitstapjes. Een dagje erop uit met de kinderen is geen enkel probleem, want dichtbij liggen diverse attractieparken zoals Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Koningin Julianatoren en De Waarbeek.

    De accommodaties van Vakantiepark Mölke bieden u alle ruimte en comfort die u wenst. Comfortabele bedden, een ruime zithoek, een nette badkamer en nog veel meer. U wordt overladen met comfort. U kunt er kiezen voor mobile homes, chalets of Reggehooibergen met privésauna van 2 tot 8 personen.

    Bovendien is er op dit kleinschalige vakantiepark van alles gedaan om de vakantievreugde te vergroten. In elke vakantieperiode is er een animatieteam om jong en oud te vermaken met het dagelijkse meeleeftheater, de wekelijkse familie bingo, sport en spel, en nog veel meer. En we mogen zeker niet vergeten: het onlangs gerenoveerde zwembad met leuke waterspuitpunten.
    In de maanden mei, juni en vanaf begin tot half september is er animatie voor de allerkleinsten op het park.

    Deze Bungalette Sauna is geschikt voor 6 personen die van sauna houden. De gezellige woonkamer heeft centrale verwarming en is voorzien van losse banken en tafels, en een LCD-kabel-TV. De keuken is volledig ingericht met onder meer een koelkast, magnetron, fornuis, vaatwasser en een koffiezetapparaat.

    Er zijn drie slaapkamers: twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden die tegen elkaar aangeschoven kunnen worden, en één slaapkamer met een stapelbed. Alle bedden zijn voorzien van dekbedden, kussens en bedlinnen. De badkamer is ingericht met een douche en wastafel. Er is een apart toilet. Bovendien is er in de Bungalette een privé sauna!

    Buiten is er tuinmeubilair om van de buitenlucht en omgeving te genieten. De Bungalette is direct gelegen bij een speeltuintje. De auto kan geparkeerd worden bij de accommodatie.

    Faciliteiten

    • Op vakantiepark gelegen
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn