Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Blije haventent met privé sanitair | 2-4 personen

Zuna, Nederland

blije-haventent-met-prive-sanitair-2-4-persblije-haventent-met-prive-sanitair-2-4-persblije-haventent-met-prive-sanitair-2-4-persblije-haventent-met-prive-sanitair-2-4-persblije-haventent-met-prive-sanitair-2-4-pers
Favoriet 
 
 

v.a. 245

  • Beoordeeld met een 8.6
  • 4 sterren
  • Max. 4 personen

Bekijk vrije data

Blije haventent met privé sanitair | 2-4 personen in Zuna

Slapen in deze knusse belltent aan onze sfeervolle haven!

Kom logeren in onze blije havententjes aan de haven! Deze schattige en blije havententjes zijn volledig ingericht, dus je hoeft alleen nog maar aan te komen met je rolkoffertje. Je ervaart al het goeds van de natuur en geniet van het buitenleven, terwijl je beschikt over de luxe van thuis. De tenten zijn namelijk voorzien van heerlijke bedden, bijzettafel met comfortabele stoelen, leuke verlichting en een mooi buitenplekje met uitzicht over de haven. Ook zijn er een koelkast en een gasfornuis in de tent en beschik je over je eigen sanitair naast de tent. Buiten kun je heerlijk chillen met het uitzicht. Kom je met 2 kinderen? Dan slapen zij in hun eigen havententje. Naast de grote haventent, hebben we namelijk een schattig tentje gezet waar ook 2 kinderen kunnen slapen. In de grote haventent is zo ook ruimte om lekker met zijn allen te zitten. Wanneer je met 2 kinderen komt, maken wij de bedden van het bijzettentje ook op ☘️ . Kom je met een koter die nog in een kinderbedje slaapt? Die kan ook bij jullie in de tent. Lekker dichtbij! Op het veldje achter de tentjes is nog een speeltuintje voor de kinderen. Zo kunnen de kids spelen en kun jij ze in de gaten houden. 
De Blije havententjes staan aan de rand van onze pop-up glamping 'Bij de buren'. Op onze knusse pop-up glamping vind je een echt festivalsfeertje, met gezellige lampjes, knusse kampvuurplekken en een heus pop-up restaurant! De havententjes staan eigenlijk op het beste plekje van het park: tussen de haven en deze pop-up gezelligheid in!  


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Vertrek op 17 mei 2024 voor 4 dagen naar Nederland 281,-   Boek
Vertrek op 24 mei 2024 voor 4 dagen naar Nederland 281,-   Boek
Vertrek op 31 mei 2024 voor 4 dagen naar Nederland 245,-   Boek
Vertrek op 7 juni 2024 voor 4 dagen naar Nederland 281,-   Boek
Vertrek op 14 juni 2024 voor 4 dagen naar Nederland 281,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn