Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Kinderbungalow | 8 personen

Zuna, Nederland

8-persoons-kinderbungalow-thema-boerderij8-persoons-kinderbungalow-thema-boerderij8-persoons-kinderbungalow-thema-boerderij8-persoons-kinderbungalow-thema-boerderij8-persoons-kinderbungalow-thema-boerderij
Favoriet 
 
 

v.a. 341

  • Beoordeeld met een 8.8
  • 4 sterren
  • Max. 8 personen

Bekijk vrije data

Kinderbungalow | 8 personen in Zuna

Een huisje speciaal voor kids! Ook geschikt voor mindervaliden.

Deze 8-persoons bungalow is perfect voor grote families met kinderen. Het huisje heeft een ruime tuin, met een vrij uitzicht op een weiland met dieren. De bungalow is voorzien van een gezellig gethematiseerde woonkamer, een luxe ingerichte keuken en drie gethematiseerde slaapkamers. De ouderslaapkamer is voorzien van een heerlijk tweepersoonsbed. Ook is er een slaapkamer met twee stapelbedden en een slaapkamer met twee losse bedden, waarvan er eentje geschikt is voor mindervaliden. Direct voor deze bungalow is er voor de allerkleinsten een speelplaats gelegen. Er zijn een badkamer en een apart toilet aanwezig in de bungalow.


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn