Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ585 Villa Zoutelande

Zoutelande, Nederland

vz585-villa-zoutelandevz585-villa-zoutelandevz585-villa-zoutelandevz585-villa-zoutelandevz585-villa-zoutelande
Favoriet 
 
 

v.a. 870

  • Beoordeeld met een 8.3
  • 4 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

VZ585 Villa Zoutelande in Zoutelande

6 persoons Villa in Zoutelande 400m van het strand

Dit prachtige en comfortabele 6-persoons vakantiehuis kunt u huren in Zoutelande, Walcheren. Het is van alle gemakken voorzien zoals bijvoorbeeld een smart televisie, wasmachine, centrale verwarming en een open haard. Tevens is in 2018 de keuken vernieuwd .Daarnaast is het ook nog eens geschikt voor mindervaliden omdat de badkamer en één slaapkamer op de begane grond zijn. Het bevindt zich aan de rand van een bungalowpark net buiten Zoutelande en heeft een grote, op het zuiden gelegen, tuin met een groot en beschut terras. Het is er zeer rustig gelegen en biedt u veel privacy en heeft ook op het terras een open haard. Op het bungalowpark zijn er verschillende speeltuinen voor de kinderen. 

Zoutelande ligt op Walcheren en biedt meerdere faciliteiten zoals een bakker, restaurants, gezellige terrasjes en in de zomer worden er meerdere activiteiten georganiseerd. Op loopafstand van het vakantiehuis is er een grote, nieuwe supermarkt te vinden met ruime parkeergelegenheid. Walcheren staat bekend om zijn mooie natuur en vele mooie wandel- en fietsroutes welke u door het prachtige landschap leiden.. Zoutelande heeft als enige van Nederland een strand op het zuiden en daarmee de meeste zonuren. Bij het strand vindt u ook twee strandpaviljoens. Wacht dus niet te lang met het huren van dit prachtige vakantiehuis in Zoutelande, Walcheren, en kom een onvergetelijke vakantie beleven.


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 03-05-2024 t/m 10-05-2024 (7 dagen) 1.107,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg