Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ238 Vakantiewoning Zoutelande

Zoutelande, Nederland

vz238-vakantiewoning-zoutelandevz238-vakantiewoning-zoutelandevz238-vakantiewoning-zoutelandevz238-vakantiewoning-zoutelandevz238-vakantiewoning-zoutelande
Favoriet 
 
 

v.a. 350

  • Beoordeeld met een 8.1
  • 4 sterren
  • Max. 4 personen

Bekijk vrije data

VZ238 Vakantiewoning Zoutelande in Zoutelande

Prachtig 2-persoons vakantiehuis in Zoutelande op 10 meter van het strand

In Zoutelande kunt u dit prachtige gerenoveerde 2-persoons vakantiehuis huren. Het is geheel op de begane grond. U bevindt zich op slechts 50 meter van het centrum en direct bij de duinovergang naar het strand. U heeft hiermee alles binnen handbereik zoals strand, winkels en terrasjes, om er een fantastische vakantie van te maken.
Naast 2 personen kunnen er evt ook nog 2 kinderen verblijven in het vakantiehuis. Er is een 2e slaapkamer met een stapelbed.
Bent u met meer als 2 personen dan kunt u ook het ervoor gelegen 6-persoons huis (VZ237) erbij boeken zodat u met max. 10 personen kunt komen.

De omgeving leent zich uitstekend voor ontspanning in de vorm van strandrecreatie, watersport, wandelen en fietsen. Aan de zeezijde ligt de wandelboulevard van Zoutelande die overgaat in een wandelpad over de duinen, langs Groot-Valkenisse en Dishoek naar Vlissingen. Het uitzicht over Walcheren en over zee, waar vele zeeschepen vlak langs de kust voorbijvaren, maakt deze wandeling tot een belevenis. Achter de wandelboulevard ligt de winkelstraat met diverse leuke winkels en gezellige terrasjes.

Kom genieten van een heerlijke vakantie aan de Zeeuwse Riviera en huur dit leuke vakantiehuis in Zoutelande.

- Max. 2 honden zijn toegestaan.
- Gas wordt verrekend met de borg na afloop.


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 22-04-2024 t/m 26-04-2024 (4 dagen) 534,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden