Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Oesterdam Wellness | 16 personen

Tholen, Nederland

wellness-villa-16-personenwellness-villa-16-personenwellness-villa-16-personenwellness-villa-16-personenwellness-villa-16-personen
Favoriet 
 
 

v.a. 1.559

  • Beoordeeld met een 8.7
  • 4 sterren
  • Max. 16 personen

Bekijk vrije data

Villa Oesterdam Wellness | 16 personen in Tholen

Villa Oesterdam Wellness 16 is een zeer ruime en luxe villa die geschikt is voor maximaal zestien personen met heerlijke wellnessfaciliteiten. Deze vakantievilla is uitsluitend te boeken door familiegroepen.

Villa Oesterdam Wellness 16 heeft een woonoppervlakte van 200m2 en bestaat uit drie woonlagen. Op de begane grond is het woongedeelte met televisie en sfeerhaard waar u heerlijk samen kunt genieten van de vakantie. Er is een open keuken die van alle gemakken is voorzien voor een groot gezelschap met onder andere een combimagnetron, twee vaatwassers, oven, filterkoffiezetapparaat, Nespresso apparaat, waterkoker en twee koelkasten. In de hal bevindt zich een apart toilet. 

De villa heeft in het souterrain vier slaapkamers, een apart toilet en twee ruime badkamers met onder andere een sunshower, sauna en een bruisbad. Maak gebruik van de verschillende wellness faciliteiten voor de ideale ontspanning en u krijgt het gevoel dat u hier voor altijd zou willen blijven. Op de bovenverdieping bevinden zich vier slaapkamers, twee badkamers en een apart toilet. Alle slaapkamers beschikken over een televisie. 

Door de verschillende woonlagen krijgt u het gevoel van rust en heeft u toch een stukje privacy, ondanks het feit dat u met een grote groep in deze villa verblijft. Heeft u al in gedachten met welk deel van uw familie of met welke vriendengroep u hier graag zou willen verblijven? 

Villa Oesterdam Wellness 16 beschikt over een ruime tuin met open terras met meubilair waar u met het hele gezelschap kunt genieten van het mooie weer en de rustige en natuurlijke omgeving.
Uw villa is van alle gemakken voorzien zoals gratis wifi en parkeermogelijkheid voor 5 auto's bij de villa. Tevens is uw verblijf inclusief opgemaakte bedden, keukenpakket, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u nergens aan hoeft te denken en volledig kunt ontspannen. Villa Oesterdam Wellness 16 is strikt rookvrij, huisdiervrij en het is mogelijk om een aantal kinderbedjes te plaatsen.

Dit type accommodatie is het gehele jaar met flexibele aankomstdagen te reserveren, ook in de zomermaanden. U kunt dagelijks aankomen met een minimum van 2 nachten met uitzondering van zondag.

Een ligging direct aan het water is bij dit type villa niet mogelijk.

Van dit type is slechts 1 villa beschikbaar.
In deze villa zijn huisdieren niet toegestaan.
Deze villa is niet rolstoelvriendelijk.

Bij het reserveren van meerdere villa's adviseren wij u om contact op te nemen met de receptie.


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 22-04-2024 t/m 26-04-2024 (4 dagen) 1.704,-   Boek
Van 22-04-2024 t/m 29-04-2024 (7 dagen) 4.563,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn