Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Oesterdam | 12 personen

Tholen, Nederland

oesterdam-villa-12-personenoesterdam-villa-12-personenoesterdam-villa-12-personenoesterdam-villa-12-personenoesterdam-villa-12-personen
Favoriet 
 
 

v.a. 1.092

  • Beoordeeld met een 8.9
  • 4 sterren
  • Max. 12 personen

Bekijk vrije data

Villa Oesterdam | 12 personen in Tholen

Villa Oesterdam 12 is een ruime en luxe groepsvilla, geschikt voor maximaal twaalf personen, waar het u aan niets zal ontbreken. Deze vakantievilla is uitsluitend te boeken door familiegroepen.

Villa Oesterdam 12 is enorm ruim opgezet en daarmee uitermate geschikt voor grote en/of meerdere families. Er zijn zes slaapkamers, waarvan twee op de begane grond met comfortabele eenpersoonsbedden. Ook is er een badkamer op de begane grond en een badkamer op de eerste verdieping. Verder heeft de villa een gezellige woonruimte met open keuken, waar ook voldoende ruimte is om met zijn allen te eten. De keuken is van alle gemakken voorzien zoals vaatwasser, Nespresso apparaat, filterkoffiezetapparaat, waterkoker en combimagnetron. Aan de woning zit een ruime tuin met open terras met meubilair, zodat u ook buiten met het hele gezelschap eindeloos kunt genieten van een uniek verblijf midden in Nationaal Park Oosterschelde. 

Uw villa is van alle gemakken voorzien zoals gratis wifi en parkeermogelijkheid voor 3 auto's bij de villa. Tevens is uw verblijf inclusief opgemaakte bedden, keukenpakket, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u nergens aan hoeft te denken en volledig kunt ontspannen. Villa Oesterdam 12 is strikt rookvrij en het is mogelijk om een aantal kinderbedjes te plaatsen.

Specifieke faciliteiten of locatie kiezen

Een aantal villa's binnen dit type beschikt over extra faciliteiten. Tijdens het reserveren kunt u hiervoor uw voorkeur aangeven via de filterfunctie. In veel gevallen rekenen wij hier een toeslag voor.

  • Ligging aan het strand
  • Volledig omheinde tuin 
  • Sfeerhaard

Een villa met ligging aan het water is bij dit type niet mogelijk.

Huisdier
In enkele villa's is 1 huisdier toegestaan en dit dient u bij het maken van de reservering aan te geven zodat de juiste villa voor u geselecteerd wordt.
(Een huisdiervilla betekent niet automatisch een omheinde tuin)

Binnen dit type zijn geen rolstoelvriendelijke villa's beschikbaar.

In verband met mogelijke verschillen in de inrichting per villa kan aan de getoonde foto's geen enkel recht worden ontleend. 



Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Nederland

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede