Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ619 Vakantiehuis Stavenisse

Stavenisse, Nederland

vz619-vakantiehuis-stavenissevz619-vakantiehuis-stavenissevz619-vakantiehuis-stavenissevz619-vakantiehuis-stavenissevz619-vakantiehuis-stavenisse
Favoriet 
 
 

v.a. 363

  • Beoordeeld met een 8.7
  • 4 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

VZ619 Vakantiehuis Stavenisse in Stavenisse

Mooi 6 persoons vakantiehuis dicht bij het strand

Op zoek naar een leuk en kindvriendelijk vakantiehuis voor 6 personen in Zeeland waar twee honden toegestaan zijn? Op recreatiepark Oud Kempen in Stavenisse op Tholen kunt u dit, geschakelde 6-persoons vakantiehuis met wasmachine en wasdroger huren. U kunt er niet alleen met maximaal zes personen verblijven, uw honden ( max 2)  zijn van harte welkom. Het is een gezellig vakantiehuis welke volledig en comfortabel is ingericht en het heeft onder andere een overdekt terras als ook een ruime, volledig omheinde tuin zodat de kinderen en honden probleemloos buiten kunnen spelen. Het huisje is NIET geschikt voor rolstoelgebruikers en minder validen. 
In dit huis is wel gratis WiFi aanwezig. 

Stavenisse ligt op loopafstand van de Oosterschelde waar zeer veel watersportactiviteiten mogelijk zijn zoals zwemmen, surfen en zeilen. Het is een zeer mooie omgeving voor het maken van lange wandelingen of fietstochten en de vele weggetjes leiden u langs de mooiste plekjes. Diverse steden zoals Antwerpen, Bergen op Zoom en Rotterdam zijn eenvoudig te bereiken en bieden u veel evenementen en bezienswaardigheden voor als u een dagje verder weg wilt gaan. Het recreatiepark heeft onder andere een receptie, een eetcafé, een speelveld en een tennisbaan en in de zomer kunt u gebruik maken van het openluchtzwembad. Een ideaal vakantiepark voor een vakantie met honden en kinderen. Kom dus snel genieten van een prachtige vakantie met uw familie, vrienden en kinderen in dit kind- en huisdiervriendelijke vakantiehuis in Stavenisse op Tholen.


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath