Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ841 Vakantiechalet Sint Annaland

Sint-Annaland, Nederland

vz841-vakantiechalet-sint-annalandvz841-vakantiechalet-sint-annalandvz841-vakantiechalet-sint-annalandvz841-vakantiechalet-sint-annalandvz841-vakantiechalet-sint-annaland
Favoriet 
 
 

v.a. 375

  • Beoordeeld met een 8.6
  • 4 sterren
  • Max. 4 personen

Bekijk vrije data

VZ841 Vakantiechalet Sint Annaland in Sint-Annaland

4 persoons Vakantiechalet in Sint Annaland

Een kindvriendelijke vakantie in Zeeland is mogelijk met het huren van dit luxe  4-persoons vakantiechalet op chaletpark in Sint-Annaland op Tholen. Dit chalet is in een mooi straatje op het rustige park is een mooi park en heel dicht bij de Oosterschelde 5 min lopen en u bent bij het water en het strandje u kunt er vissen /zwemmen.

U bent welkom met maximaal 4 personen. De gemoedelijke sfeer op het park en de rust en de ruimte zorgen ervoor dat u een heerlijke vakantie gaat hebben in Zeeland! Er is een restaurant aanwezig als ook een recreatieruimte en is direct naast de jachthaven gelegen. Vlakbij is er een klein strand waar u lekker kunt zwemmen of zonnebaden, watersportrecreatie is mogelijk in de Grevelingen of de Oosterschelde. De omgeving is uitstekend voor het maken van fijne fietstochten of gezellige wandelingen en er zijn meerdere routes uitgezet welke u leiden door de mooie natuur naar diverse pittoreske dorpjes en stadjes. Kom dus snel naar Sint-Annaland op Tholen waar dit knusse vakantiechalet te huur staat voor maximaal 4 personen.

In de nabije omgeving kunt u ook terecht bij gezellige restaurantjes en eetgelegenheden en de supermarkt. En een bezoekje aan de er naast gelegen jachthaven is ook zeker de moeite waard. Wacht dus niet met het huren van dit unieke vakantiechalet in Sint-Annaland op Tholen en kom genieten van uw vakantie in Zeeland!




Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet