Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ474 Vakantiechalet Sint-Annaland

Sint-Annaland, Nederland

vz474-vakantiechalet-sint-annalandvz474-vakantiechalet-sint-annalandvz474-vakantiechalet-sint-annalandvz474-vakantiechalet-sint-annalandvz474-vakantiechalet-sint-annaland
Favoriet 
 
 

v.a. 396

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 4 personen

Bekijk vrije data

VZ474 Vakantiechalet Sint-Annaland in Sint-Annaland

Ruim 4-persoons vakantiechalet direct aan het water in Sint-Annaland

Op Tholen, in Sint-Annaland, staat dit ruime vakantiechalet te huur voor 4 personen en maximaal één hond. Het is direct aan het water gelegen en biedt u vanaf het ruime terras een prachtig uitzicht en veel ruimte om heerlijk te ontspannen en te genieten van de natuur tijdens uw vakantie in Zeeland. Het vakantiechalet is voorzien van twee slaapkamers met elk twee slaapplaatsen, voor de vijfde en zesde persoon staat er een bedbank in de woonkamer. Voor een langer verblijf is het fijn om te weten dat er ook een wasmachine aanwezig is. 

U vindt het vakantiechalet op het kindvriendelijke en huisdiervriendelijke Chaletpark De Krabbenkreek. Dit ligt aan het verbindingswater tussen de Grevelingen en de Oosterschelde en er zijn volop watersporten mogelijk en de prachtige natuur leent zich uitstekend voor het maken van lange wandelingen of fietstochten. Een klein strand vlakbij is zeer kindvriendelijk en het water is zo helder dat u heel eenvoudig het waterleven kunt zien en heel rustig kunt zwemmen.

Op het park is een restaurant en recreatieruimte aanwezig maar in de nabije omgeving kunt u ook terecht bij gezellige restaurantjes en eetgelegenheden en de supermarkt. En een bezoekje aan de er naast gelegen jachthaven is ook zeker de moeite waard. Wacht niet langer met het huren van dit gezellige 6-persoons vakantiechalet in Sint-Annaland op het gemoedelijke Chaletpark De Krabbenkreek en kom genieten van de rust, de ruimte en de natuur.



Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 08-04-2024 t/m 12-04-2024 (4 dagen) 752,-   Boek
Van 08-04-2024 t/m 15-04-2024 (7 dagen) 1.237,-   Boek
Van 15-04-2024 t/m 19-04-2024 (4 dagen) 752,-   Boek
Van 15-04-2024 t/m 22-04-2024 (7 dagen) 1.237,-   Boek
Van 22-04-2024 t/m 26-04-2024 (4 dagen) 752,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn