Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Panorama Wellnesslodge | hottub, sauna en ligbad | 2 personen

Rijssen, Nederland

wellness-woodlodge-2-perswellness-woodlodge-2-perswellness-woodlodge-2-perswellness-woodlodge-2-perswellness-woodlodge-2-pers
Favoriet 
 
 

v.a. 460

  • Beoordeeld met een 8.7
  • 4 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Panorama Wellnesslodge | hottub, sauna en ligbad | 2 personen in Holten

Kom tot rust in je eigen sauna en hottub!

Geniet van een panorama wellnesslodge met vrijstaand rond bad, traditionele Finse 🇫🇮  sauna en inloopdouche. En dat alles in een sfeervolle lodge waarbij je 's ochtends wakker wordt met een uitzicht over de Twentse weilanden. Je hebt namelijk aan 2 kanten een terras. Voor je lodge en achter je lodge, met extra veel privacy. De sauna, het ligbad en de inloopdouche en een heerlijke boxspring. Het is een plaatje. Op je slaapkamer kun je heerlijk in bad, genieten in een traditionele Finse sauna en je spring zo onder de inloopdouche! Zo'n gave slaapkamer zie je zelden!
Zowel in de zomer als in de winter is het genieten in de Panaroma WellnessLodge. In de ruime woonkamer is een keuken te vinden met alle luxe. Zo vind je er een vaatwasmachine, combimagnetron en kun je koken op een 4-pits kooktoestel. Er is een heerlijke relax bank om lekker te ontspannen na een actieve wandel- of fietsdag op de Holterberg of na een ontspanmoment in de sauna. 
De Panorama Wellnessodge is geschikt voor 2 volwassenen. Wel is er de ruime om een baby mee te nemen. Hiervoor kun je een babybedje bijboeken! 

  • Bestel ook een streekontbijt als extra optie ontbijt ☕️🍳

Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 569,-   Boek
Van 06-05-2024 t/m 10-05-2024 (4 dagen) 907,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen