Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ848 Chalet Oostkapelle

Oostkapelle, Nederland

vz848-chalet-oostkapellevz848-chalet-oostkapellevz848-chalet-oostkapellevz848-chalet-oostkapellevz848-chalet-oostkapelle
Favoriet 
 
 

v.a. 326

  • Beoordeeld met een 8.6
  • 4 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

VZ848 Chalet Oostkapelle in Oostkapelle

Nieuw! 6-persoons vakantiechalet op familiecamping in Oostkapelle 1500m van het strand

6-persoons vakantiechalet op familiecamping in Oostkapelle 1500m van het strand


Op een gezellige familiecamping net buiten Oostkapelle kunt u dit nieuwe en fraaie 6-persoons vakantiechalet huren. De familiecamping heeft meerdere faciliteiten waar onder een wasserette, een eetcafé met gezellig terras en een broodjesshop. Voor de kinderen zijn er behalve diverse speeltuinen ook een voetbal kooi, indoor speeltuin, overdekt zwembad en een waterspeeltuin. Op nog geen 300 meter is er een grote supermarkt waar u eventueel boodschappen kunt doen.

Het Noordzeestrand is slechts 1500 meter van het park, dat is slechts tien minuten op de fiets! Het strand is schoon en helder en u vindt er ook meerdere strandpaviljoens. Meer heeft u niet nodig om een fijne strandvakantie in Zeeland te hebben. Oostkapelle is een karakteristiek en kindvriendelijk dorp dat omgeven wordt door twee prachtige natuurgebieden, namelijk de Manteling en Oranjezon. U heeft er dus fantastische mogelijkheden om te fietsen of te wandelen via het fiets- of wandelnetwerk, de routes leiden u door de mooiste stukjes van Zeeland zoals de boerenlandpaden, stoere dijken en leuke dorpjes.

Voor een heerlijke strandvakantie samen met uw gezin moet u zeker dit leuke 6-persoons vakantiechalet op een kindvriendelijke familiecamping in Oostkapelle huren.


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 08-04-2024 t/m 12-04-2024 (4 dagen) 597,-   Boek
Van 15-04-2024 t/m 19-04-2024 (4 dagen) 641,-   Boek
Van 22-04-2024 t/m 26-04-2024 (4 dagen) 641,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna