Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ831 Vakantiewoning Oostkapelle

Oostkapelle, Nederland

vz831-vakantiewoning-oostkapellevz831-vakantiewoning-oostkapellevz831-vakantiewoning-oostkapellevz831-vakantiewoning-oostkapellevz831-vakantiewoning-oostkapelle
Favoriet 
 
 

v.a. 248

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 4 personen

Bekijk vrije data

VZ831 Vakantiewoning Oostkapelle in Oostkapelle

4 Persoons vakantiewoning in Oostkapelle

Deze zeer goed onderhouden en sfeervol ingerichte vakantiewoning ligt in het centrum van Oostkapelle en is te huur voor maximaal 4 personen. De woning beschikt over een eigen ingang zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde. Waar u tevens een prive parkeerplaats heeft.Er is een ruime woonkamer met eethoek en zit gedeelte. Aparte keuken met eetbar, keuken is zeer goed uitgerust om zelf een heerlijk maaltijd te bereiden badkamer op de begaande grond. Boven zijn er 2 slaapkamers. 

U bevindt zich op in het gezellige Oostkapelle, waar u meerdere voorzieningen zoals winkels, fietsverhuur en gezelligheid vindt. Daarnaast ben u midden in de tuin van Walcheren met haar prachtige kustlijn en natuurgebied van 22 kilometer waar u heerlijke wandelingen en fietstochten kunt maken. Er zijn meerdere uitgestippelde fiets- en wandelroutes welke u langs het bos, de zee en het strand leiden, steden en dorpen zoals Vrouwenpolder, Domburg en Veere zijn eenvoudig te bereiken. Wilt u dus ook een heerlijke strandvakantie in Zeeland beleven dan moet u zeker niet wachten met het huren van dit prachtige 4-persoons vakantiehuis in Oostkapelle, u bent van harte welkom!

- Er is een fietsen schuurtje met laadpunt voor E-bike's.  
- Kinderbed en Kinderstoel op aanvraag graag bij boeking vermelden.


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 08-04-2024 t/m 12-04-2024 (4 dagen) 543,-   Boek
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 543,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 03-06-2024 (7 dagen) 986,-   Boek
Van 03-06-2024 t/m 10-06-2024 (7 dagen) 986,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn