Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

8-persoons Safaricottage XL

Nieuw Heeten, Nederland

8-persoons-safaricottage8-persoons-safaricottage8-persoons-safaricottage8-persoons-safaricottage8-persoons-safaricottage
Favoriet 
 
 

v.a. 384

  • Beoordeeld met een 9
  • 5 sterren
  • Max. 8 personen

Bekijk vrije data

8-persoons Safaricottage XL in Nieuw Heeten

Safaricottage voor 8 personen aan het water op Vakantiepark Sallandshoeve

Vanuit de 8-persoons Safaricottage XL heb je een super uitzicht over de vijver met strand. De cottage is namelijk voor een gedeelte in het water geplaatst en staat op pootjes. Voor kinderen een top plek om heerlijk te spelen met water, zand en de speeltoestellen. Op de veranda kun je lekker ontspannen, want er is een zitje én picknicktafel aanwezig. Binnen vind je een grote eettafel bij de keuken en nog een apart zitje. Zo is er ruimte voor iedereen! Er zijn twee slaapkamers met eenpersoonsbedden en twee slaapkamers met stapelbedden. In de badkamer tref je een douche, badmeubel en toilet.

Deze accommodatie voorzien zijn van airconditioning met tevens een verwarmingsmogelijkheid.

Een vakantie in deze cottage is een ultieme plek om tot rust te komen en te genieten van een vakantie op de Sallandse Heuvelrug. 

Wij verzoeken u na aankomst uw auto te parkeren op de aangewezen parkeerplaats. Het is niet toegestaan de auto bij de tent te laten staan. 


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 751,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn