Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Carrehoeve A Gen Beuke - exclusieve vakantievilla met zwembad en bubbelbad in Zuid-Limburg

Mechelen, Nederland

carrehoeve-schweiberg-exclusieve-vakantievilla-met-zwembad-en-jacuzzi-in-zuid-limburgcarrehoeve-schweiberg-exclusieve-vakantievilla-met-zwembad-en-jacuzzi-in-zuid-limburgcarrehoeve-schweiberg-exclusieve-vakantievilla-met-zwembad-en-jacuzzi-in-zuid-limburgcarrehoeve-schweiberg-exclusieve-vakantievilla-met-zwembad-en-jacuzzi-in-zuid-limburgcarrehoeve-schweiberg-exclusieve-vakantievilla-met-zwembad-en-jacuzzi-in-zuid-limburg
Favoriet 
 
 

v.a. 5.169

  • Beoordeeld met een 9.7
  • 5 sterren
  • Max. 24 personen

Bekijk vrije data

Carrehoeve A Gen Beuke - exclusieve vakantievilla met zwembad en bubbelbad in Zuid-Limburg in Mechelen

Deze luxe villa op de Schweiberg heeft het allemaal: stijlvol van buiten en binnen, wellness en dan het uitzicht! Zuid-Limburg is dé plek om te genieten.

Exclusieve villa voor een onvergetelijke vakantie

In het uiterste puntje van Zuid-Limburg staat een carréhoeve waar zo'n 500 jaar lang geboerd werd. De luxe villa is in stijl gerestaureerd tot groepslocatie met authentieke materialen zoals houtconstructies, antieke eiken deuren en hardstenen tegelvloeren. Bij de restauratie zijn kosten noch moeite gespaard, airconditioning, vloerverwarming, een ondergrondse parkeergarage en een binnenzwembad met watervaljets en bubbelbad maken het af. De keuken is handgemaakt en van alle gemakken voorzien. De inrichting is klassiek en het huis heeft een zee aan ruimte. Het uitzicht over het Limburgse heuvellandschap is fantastisch!   

Vanuit dit 'vierlandenpunt' kunt u prachtige wandel-, fiets en autotochten maken door Limburg, de Belgische Ardennen, de Duitse Eiffel en Luxemburg. Schweiberg is een piepklein dorpje met mooie vakwerkhuizen, gelegen op een heuvel en bij fietsliefhebbers bekend door de Amstel Goldrace.

Carrehoeve A Gen Beuke - 20/24 personen - 550m²

De boerderij is rustig gelegen aan een dorpsweggetje op de Schweiberg, de voorzijde is afgesloten door een grote houten poort met toegang tot de binnenplaats.

Begane grond
In de rechtervleugel bevindt zich de wellnessruimte met binnenzwembad (60m² met rolluik) met 2 watervaljets en bubbelbad. Er is een douche en apart toilet.
Via 2 grote openslaande deuren heeft u toegang tot de binnenplaats.

Ruime woonkamer met in het midden aan beide zijden een grote schouw met open haard waaromheen comfortabele banken en fauteuils staan.  In een gedeelte staat een TV , DVD en stereo-installatie.
Open keuken met Amerikaanse koelkast met ijsblokjesmachine en diepvries, vaatwasser, quooker, oven, stoomoven, kofiezetapparaat (filter) en waterkoker. Kookeiland met inductie kookplaat, wokpit, teppanyaki bakplaat en inbouw friteuse. Kleine eettafel met 4 stoelen.
Vanuit de keuken heeft u uitzicht op het zwembad.
Aparte eetkamer met robuuste eettafel met stoelen. Hier is tevens een kantoorruimte met bureau.
Kelder met tafelvoetbal. Toilet op de begane grond.

1e verdieping
3 Ruime slaapkamers, ieder met een badkamer-en-suite. De 2 masterbedrooms (45m²) zijn naast elkaar gelegen en hebben ieder 2 eenpersoonsbedden (1.10m breed) en een grote inloopkast.  Badkamer met bad met jacuzzi, aparte douche met zijsproeiers en zitje, wastafel mat hardstenen blad en bidet en toilet.
Een van de slaapkamers heeft uitzicht op het zwembad.
De 3e slaapkamer ligt in de linkervleugel van het huis en is een appartement van 65m² met 6 eenpersoonsbedden, een kitchenette en badkamer (15m²) met bad en jacuzzi, wastafel en toilet.

In de rechtervleugel bevinden zich 2 appartementen, welke bereikbaar zijn via de binnenplaats, deze liggen op de 1e verdieping.
Een appartement heeft 4 eenpersoonsbedden, een zithoek en kitchenette met keramische kookplaat met oven en waterkoker. 
Het andere appartement heeft 6 eenpersoonsbedden en kitchenette. 
Ieder appartement heeft een badkamer met bad en jacuzzi, wastafel en douche. 

Buiten bij carrehoeve A Gen Beuke

Aan de achterkant van het huis is een groot terras met tuinset, bereikbaar via de woonkamer.
Enorme tuin met gazon en vijver (géén zwemvijver) en uitzicht op de Limburgse heuvels.

Bijzonderheden

  • Er zijn 20 bedden, er kunnen 4 bedden extra worden bijgeplaatst (tegen toeslag).
  • Fietshuur (€ 12,50 gewone fiets, € 17,50 mountainbike, ter plaatse te betalen).
  • Open haard hout ligt klaar in huis, per zak € 7
  • Groepsactiviteiten zoals outdooractiviteiten, wijnproeverij, avontuurlijke ontdekkingstochten, droppings of kookclinics.
  • Deze locatie wordt ivm de rust uitsluitend verhuurd aan gezinnen en families.

Omgeving van carrehoeve A Gen Beuke

  • Afstand vanaf Utrecht ca. 194 km
  • Supermarkt in Mechelen op ca. 6km
  • Schweiberg is een buurtschap van Mechelen, gelegen in het groene zuid-Limburgse Heuvelland. U kunt hier heerlijk fietsen en wandelen tussen de groene weidevelden en kleurrijke hoogstamboomgaarden. En tussendoor even pauzeren in een van de vele Bourgondische dorpjes met zijn restaurants, vakwerkhuizen en kapelletjes.
  • Steden als Maastricht, Aachen of Valkenburg zijn zeker een bezoek waard.
  • Drielandenpunt Vaals ligt op 10km.
  • Op korte afstand liggen boeiende steden: historisch Maastricht, oudste stad van Nederland, met z'n talrijke terrasjes en het moderne Heerlen met de vele winkelboulevards, de voormalige keizerstad Aken, het dynamische Luik, Tongeren met zijn grote antiekmarkt en niet te vergeten de bekende toeristenplaats Valkenburg aan de Geul met z'n vele attracties, talrijke bezienswaardigheden, het bekende kuuroord Thermae 2000 en z'n gezellige sfeer.
  • Mosaqua, een sub-tropisch zwembad op ca. 3 km
  • De imposante natuurgebieden van de Ardennen en Eiffel liggen ook vlakbij.
  • Wat dacht u van een boottocht over de Maas?
  • Op nog geen 5 minuten rijden ligt de Zuid Limburgse Golf & Countryclub Wittem, een 18-holes golfbaan en een van de mooiste golfbanen van Nederland.

Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 08-04-2024 t/m 12-04-2024 (4 dagen) 5.169,-   Boek
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 5.169,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid