Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Bos Lodge - 6 personen

Markelo, Nederland

bos-lodge-6-personenbos-lodge-6-personenbos-lodge-6-personenbos-lodge-6-personenbos-lodge-6-personen
Favoriet 
 
 

v.a. 286

  • Beoordeeld met een 8.8
  • 4 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Bos Lodge - 6 personen in Markelo

Bos Lodge C65 is een luxe 6-persoons Bos Lodge met heerlijke tuin, rustig gelegen aan de rand van het park. Deze ruime lodge beschikt over drie slaapkamers, waarvan 1 kinderkamer met stapelbed.

Bos Lodge C65 is een luxe 6-persoons Bos Lodge met heerlijke tuin, rustig gelegen aan de rand van het park. Deze ruime lodge beschikt over drie slaapkamers, waarvan 1 kinderkamer met stapelbed.

Indeling
De ruime, lichte woonkamer is sfeervol ingericht en beschikt over een Smart TV. U vindt een open keuken met onder andere een kookplaat, afzuigkap, (combi)oven, koelkast met vriesvak en vaatwasser.

Deze Bos Lodge heeft 3 slaapkamers; een royale 2-persoons slaapkamer met kastenwand, een slaapkamer met een 1-persoons bed en kasten en een derde kinderslaapkamer met een stapelbed en een 1-persoonsbed. De badkamer beschikt over een douchecabine, wastafelmeubel en toilet.

Ook vindt u een inpandige berging met was-/droogcombinatie.
Via de glazen schuifpui in de woonkamer bereikt u de royale tuin met terras, waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van de prachtige natuur.

De vakantiewoning heeft een woonoppervlakte van circa 70 m2. Huisdieren zijn niet toegestaan. Naast de woning is ruimte om één auto te parkeren; een tweede auto kunt u op de parkeerplaats bij de ingang van het park kwijt.

N.B. Tijdens de fotoreportage op het park was het interieur van deze lodge nog niet gereed. De foto's zijn indicatief en kunnen in werkelijkheid enigzins afwijken.


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 22-04-2024 t/m 26-04-2024 (4 dagen) 484,-   Boek
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 621,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 446,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet