Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Lodge Mistique - 3 personen

Lochem, Nederland

lodge-mistique-3-personenlodge-mistique-3-personenlodge-mistique-3-personenlodge-mistique-3-personenlodge-mistique-3-personen
Favoriet 
 
 

v.a. 232

  • Beoordeeld met een 8.6
  • 4 sterren
  • Max. 3 personen

Bekijk vrije data

Lodge Mistique - 3 personen in Lochem

Comfortabele 3-persoons lodge met groene tuin op het zuid-westen, gelegen aan een waterpartij. De ideale basis voor een fietsvakantie in de Achterhoek!

Comfortabele 3-persoons lodge met groene tuin op het zuid-westen, gelegen aan een waterpartij. De ideale basis voor een fietsvakantie in de Achterhoek!

Indeling
De lichte woonkamer beschikt over een sfeervolle zithoek met televisie en een ruime eettafel met uitzicht over het water. De moderne keuken is onder andere voorzien van een magnetron, vaatwasser en Nespresso koffiemachine. U vindt twee slaapkamers waarvan een royale 2-persoons slaapkamer met kastenwand en een slaapkamer met een 1-persoons bed. De nette badkamer is voorzien van douchecabine, wastafel en toilet.

Vanuit de woonkamer opent u de schuifpui naar de zonnige veranda aan het water, voorzien van tuinset.

Deze vakantiewoning heeft een woonoppervlakte van circa 50 m2. In de tuin vindt u een eigen opbergschuurtje voor uw fietsen. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Omgeving
Vanuit uw lodge loopt u zo naar de rivier De Berkel die langs het park stroomt; hier kunt u heerlijk wandelen.

N.B. Tijdens de fotoreportage op het park waren nog niet alle woningen gereed. Hierdoor zijn er nog geen foto's van alle individuele woningen beschikbaar. Woningen van het type Lodge Mistique zijn echter allemaal identiek, zowel qua uiterlijk als qua interieur. Het enige onderscheid in de woningen betreft de ligging en de pergola ontbreekt. 


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 26-04-2024 t/m 03-05-2024 (7 dagen) 674,-   Boek
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 448,-   Boek
Van 29-04-2024 t/m 06-05-2024 (7 dagen) 715,-   Boek
Van 03-05-2024 t/m 10-05-2024 (7 dagen) 837,-   Boek
Van 06-05-2024 t/m 10-05-2024 (4 dagen) 570,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn