Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Apt - Kaapduinseweg 13 | Dishoek M Luxe

Koudekerke, Nederland

appartement-kaapduinseweg-13-dishoek-m-luxe-6-personenappartement-kaapduinseweg-13-dishoek-m-luxe-6-personenappartement-kaapduinseweg-13-dishoek-m-luxe-6-personenappartement-kaapduinseweg-13-dishoek-m-luxe-6-personenappartement-kaapduinseweg-13-dishoek-m-luxe-6-personen
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.001

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Apt - Kaapduinseweg 13 | Dishoek M Luxe in Koudekerke

    Gelegen aan de voet van de duinovergang Dishoek, verwelkomen wij u graag in een van onze gloednieuwe luxe en aantrekkelijke appartementen, op een steenworp afstand van het strand en de zee.
    Onze appartementen zijn volledig uitgerust voor een zorgeloze vakantie. Onze prijzen zijn altijd inclusief alle kosten (met uitzondering van toeristenbelasting) en een uitgebreide set services zoals opgemaakte bedden bij aankomst, handdoeken, theedoeken, Rituals-pakket, koffie- en theepakket en serviceset.

    Een paar meter van uw appartement vindt u nie terrraces, restaurants, fietsverhuur en winkels voor uw dagelijkse boodschappen. Tegelijkertijd bevindt u zich in een oase van rust met het bos en het strand om u heen. Dit maakt Duinhof Dishoek het hele jaar door uniek.

    Duinhof Dishoek gloednieuwe luxe appartementen aan de voet van de duinen.

    Duinhof Dishoek; Dit gloednieuwe luxe en aantrekkelijke 6-persoons appartement is uniek gelegen aan de voet van de duinovergang Dishoek. Het appartement is volledig uitgerust voor een zorgeloze vakantie en is rustig gelegen in het groen. In een paar minuten (250 meter) bent u op het prachtige zuidstrand.

    In het appartement (153m 1 inclusief terrassen) bevinden zich op de 1e verdieping 3 slaapkamers, 1 luxe badkamer met wastafel, bad en douche, een grote woonkamer met gasfornuis, balkon (8 m2), een moderne volledig uitgeruste keuken met eethoek gebied, daarnaast is er een aparte ruimte met wasmachine en droger. Op de 2e verdieping is een ruim dakterras (42 m2) met uitzicht op de duinen, waar u kunt genieten van de zon.

    Het appartement heeft ook een eigen buitenruimte en een eigen parkeerplaats. De parkeerplaats is uitgerust met een laadstation voor elektrische auto's (Newmotion)

    1. verdieping:

    Entree in de gang met een apart toilet
    1e slaapkamer: met een 2 persoons bed
    2e slaapkamer: met 2 x 1 persoonsbedden 3e slaapkamer: met 2 x 1 persoonsbedden
    Luxe badkamer inclusief bad
    Grote woonkamer met open haard en Smart TV met Netflix
    Moderne volledig ingerichte keuken eetkamer
    balkon
    Wasruimte met wasmachine en droger

    2e verdieping:

    ruim dakterras (42 m2)

    Huishoudelijke apparatuur:
    Gratis wifi: ja
    opgemaakte bedden bij aankomst: ja
    Sauna: nee
    Zonnedouche: ja
    Gasfornuis: Ja
    Servicepakket: ja
    Ritueel pakket: ja
    Huisdieren: nee
    Rook. Nee

    Faciliteiten

    • Op vakantiepark gelegen
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    14 pers.
    Wilgenhaege Wellness 14 personen

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn