Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ729 Appartement in Koudekerke

Koudekerke-Dishoek, Nederland

vz729-appartement-in-koudekerkevz729-appartement-in-koudekerkevz729-appartement-in-koudekerkevz729-appartement-in-koudekerkevz729-appartement-in-koudekerke
Favoriet 
 
 

v.a. 263

  • Beoordeeld met een 8.9
  • 4 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

VZ729 Appartement in Koudekerke in Koudekerke-Dishoek

2 persoons appartement in Koudekerke Dishoek

Leuk appartement voor 2 personen in het mooie Dishoek, op slechts 500meter van de duinopgang en het strand. Koudekerke is een dorp in de gemeente Veere op het eiland Walcheren. U vindt er naast enkele bijzondere monumenten en gebouwen ook meerdere terrasjes en restaurants waar één van de vele streekgerechten geserveerd worden. Er zijn meerdere fiets- en wandelroutes naast de deur zodat u op verschillende manieren kunt genieten van de prachtige omgeving met zijn typische Walcherse dorpjes en mooie plattelandswegen. U kunt ter plaatse fietsen huren! En met het Noordzeestrand op slechts 500 meter is het natuurlijk heerlijk genieten van de Zeeuwse stranden waar u meerdere watersporten kunt beoefenen of gewoon lekker kunt zonnebaden. Wacht dus niet te lang als u wilt genieten van een fijne strandvakantie in Zeeland en kom snel naar Koudekerke waar u dit mooie 2 pers appartement  kunt huren.

Diverse eetgelegenheden en standtenten op loopafstand. Het appartement is gebouwd aan de villa van de eigenaar, met een eigen entree en eigen zonnig terras. Woonkamer met ingebouwde keuken, zithoek en tv. Losse slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden, badkamer[met douche] grenst aan slaapkamer. Aparte toilet. Gratis parkeren voor 1 auto. Wifi inbegrepen. De tuin is geheel omheind met volledige privacy en u beschikt over een heerlijk zonnig terras.



Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet