Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ803 Vakantiehuis Grijpskerke

Grijpskerke, Nederland

vz803-vakantiehuis-grijpskerkevz803-vakantiehuis-grijpskerkevz803-vakantiehuis-grijpskerkevz803-vakantiehuis-grijpskerkevz803-vakantiehuis-grijpskerke
Favoriet 
 
 

v.a. 975

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

VZ803 Vakantiehuis Grijpskerke in Grijpskerke

6 persoons duurzame luxe Vakantiehuis Grijpskerke

Deze ruime 6 persoons vakantiewoning heeft 150 m2 woonoppervlakte, waarvan 110 m2 begane grond.  De sfeervol ingerichte, ruime woonkamer heeft een luxe bank, een flatscreen TV met digitale ontvangst, een ruime eettafel en een houtkachel. Vanuit de open keuken heeft u contact met de rest van het gezelschap als u lekker staat te kokkerellen. De keuken is voorzien van een kookeiland, is volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Er is een combi magnetron oven, inductie kookplaat met afzuigkap, vaatwasser, koelkast en aparte vriezer, tosti-apparaat, dolce gusto en gewoon koffiezetapparaat en een waterkoker. Voor handdoeken en theedoeken wordt gezorgd.

Naast het creëren van een luxe en comfortabele vakantiewoning vinden wij het belangrijk om dat op een milieuvriendelijke manier te doen. Daarom is het huis voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Alle energie die nodig is wekken we zelf op. Door de aanwezigheid van 500 liter tapwater kunt u heerlijk douchen en badderen in de whirlpool. Vloerverwarming is de hoofdverwarming. Deze is in de zomer in te zetten als natuurlijke koeling wat aangenamer en gezonder is dan airconditioning. De ruimtes zijn apart te verwarmen zodat bijvoorbeeld de badkamer lekker warm is en de slaapkamer lekker koel. Een wasmachine en droger zijn aanwezig op de bovenverdieping. Zo neemt u uw kleren weer lekker schoon mee naar huis

Op het ruime perceel van ruim 2.000 m2 zijn meerdere zitjes gecreëerd, zodat u altijd lekker ergens in de zon, of juist in de schaduw kunt zitten. Voor de kinderen is er een speeltoestel. Overal is gratis WiFI.
 
Uw fietsen of andere vervoersmiddelen kunnen veilig, verwarmd of gekoeld binnen staan in de grote, inpandige berging. Deze ruimte is ook ingericht als speelruimte voor de kinderen waar ze bijvoorbeeld lekker kunnen knutselen of tafeltennissen. Er is voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto's. 2 Fietsen aanwezig. Op loopafstand van de vakantiewoning ligt natuur-, speel- en beleefboerderij Hof Poppendamme. Daar kunnen kinderen gratis binnen en buiten spelen en volwassenen kunnen er heerlijk relaxen of lekker eten en drinken. 


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 28-06-2024 t/m 05-07-2024 (7 dagen) 1.058,-   Boek
Van 30-08-2024 t/m 06-09-2024 (7 dagen) 1.404,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg