Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ135 Vakantiehuis Grijpkerke

Grijpskerke, Nederland

vz135-vakantiehuis-grijpkerkevz135-vakantiehuis-grijpkerkevz135-vakantiehuis-grijpkerkevz135-vakantiehuis-grijpkerkevz135-vakantiehuis-grijpkerke
Favoriet 
 
 

v.a. 484

  • Beoordeeld met een 9.1
  • 5 sterren
  • Max. 7 personen

Bekijk vrije data

VZ135 Vakantiehuis Grijpkerke in Grijpskerke

Fantastisch en leuk 6-7 persoons vakantiehuis in Grijpskerke centraal gelegen in Walcheren

Wilt u met uw gezin of vrienden een fijne vakantie beleven in Zeeland dan kunt u dit fantastische vakantiehuis in Grijpskerke huren voor 6 tot 7 personen. Dit vakantiehuis is onderdeel van een groepsaccommodatie welke u met huiscode ZE042 kunt boeken voor 23 tot 27 personen. Verder heeft u er een wasmachine en een wasdroger en zijn huisdieren toegestaan. De kinderen mogen gebruik maken van het speelveld met speeltoestellen op de er naastgelegen mini-camping. Grijpskerke is een klein maar levendig dorp en ligt centraal op het platteland van Walcheren, dit betekent dat wat u ook wilt gaan doen, u nooit ver hoeft te gaan, zowel de stranden, bossen en het Veerse Meer liggen binnen een straal van 10 kilometer. 

Er zijn vele uitgestippelde fietsroutes welke u via rustige paden en weggetjes leiden door het mooie landschap naar diverse historische steden en dorpen. Voor een onvergetelijke vakantie met uw gezin of vrienden waarbij u optimaal kunt genieten van al het moois dat Walcheren te bieden heeft, moet u zeker dit fijne 6-7 persoons vakantiehuis in Grijpskerke huren.

- Deze woning is uitsluitend geschikt voor gezinnen en/of ouderen.


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn