Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vlindervallei Villa 8p

Ermelo, Nederland

vlindervallei-8pvlindervallei-8pvlindervallei-8pvlindervallei-8pvlindervallei-8p
Favoriet 
     
     

    v.a. 975

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vlindervallei Villa 8p in Ermelo

    Midden op de prachtige Veluwe ligt het kleinschalige vakantiepark De Heivlinder. Hier vindt u sfeervolle recreatiewoningen en u kunt zo de natuur in lopen. De vogels fluiten de hele dag. Hier kunt u even heerlijk tot rust komen tijdens uw vakantie of weekend/midweek weg. Het bospark bevindt zich in Ermelo (tussen Harderwijk en Garderen) aan de rand van de Ermelosche Heide en het oeroude Sprielderbos. Alle accommodaties staan speels en verdekt opgesteld in de natuur, waardoor u veel privacy heeft. Een unieke plek in Nederland.

    Wij richten ons op levensgenieters die houden van rust en kwaliteit. Als u liefhebber bent van de natuur, het bos, vogels, fietsen en wandelen komt u hier helemaal aan uw trekken. Er zijn hier vele wandelroutes en fietsroutes. Onze vakantieparken zijn de perfecte uitvalsbasis voor leuke uitstapjes in de omgeving. Denk hierbij aan diverse kastelen, pittoreske dorpen, goede restaurants, gezellige winkelstraten en amusementsparken. Tevens hebben onze accommodaties beschikking over supersnel glasvezelinternet.

    Bij ons vindt u geen winkeltje, zwembad of animatieteam. Kinderen vermaken zich hier met hutten bouwen, speurtochten en de natuur. Hier geniet u van uw huisje, studio of villa, van elkaar, de omgeving én de natuur. Wij hebben een grasveld waar kinderen kunnen spelen (basketbal, voetbal en tafeltennis) Tevens kunt u uw eigen paard meenemen naar de stal van Paardenrijck welke aan de rand van ons park gelegen is. De receptie is geopend tijdens check-in en check-out.

    Op de algemene parkeerplaats zijn laadpalen beschikbaar




    Deze robuuste boerderij is onder architectuur gebouwd met traditionele elementen zoals rieten dak, eiken spanten en boerendeuren. Het luxe interieur zorgt voor een aangenaam comfort. Op de begane grond vindt u een uitgebreide leefkeuken met Nespresso koffiemachine en woonkamer. De boerderijkeuken is van alle gemakken voorzien die u van een privévilla mag verwachten.

    Wanneer u de dubbele openslaande deuren naar de tuin opent, beleeft u het echte bosgevoel. In de prachtige royale tuin staat en een comfortabele lounge set met kussens voor gezelligheid en ontspanning. In de gang is de knusse bedstee en tevens de master bedroom met een tweepersoons boxspringbed te vinden. In diezelfde gang is het separate toilet en de badkamer met ligbad en inloopdouche.

    In het souterrain is nog een bedstee en een stapelbed of twee losse bedden. In de tweepersoons infrarood sauna en in de stoomdouche in het souterrain komt u heerlijk tot rust na een dagje uit. Deze accommodatie is gestyled door EQ interieurspecialisten. In deze privévilla kunt u een onbezorgde vakantie beleven.


    Faciliteiten

    • Op vakantiepark gelegen
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    5 pers.
    Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid