Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ276 Groepsaccommodatie Ellemeet

Ellemeet, Nederland

vz276-groepsaccommodatie-ellemeetvz276-groepsaccommodatie-ellemeetvz276-groepsaccommodatie-ellemeetvz276-groepsaccommodatie-ellemeetvz276-groepsaccommodatie-ellemeet
Favoriet 
 
 

v.a. 1.316

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 32 personen

Bekijk vrije data

VZ276 Groepsaccommodatie Ellemeet in Ellemeet

Luxe 32-personen groepsaccommodatie op vakantiepark in Ellemeet vlakbij Renesse

Net buiten Renesse vindt u Ellemeet waar u deze mooie en sfeervolle 32-persoons groepsaccommodatie kunt huren.  De accommodatie is zeer ruim en luxe opgezet en is uitermate geschikt voor families, vrienden of collega's. Het is tevens geschikt voor mindervaliden en er kunnen hoog/laag bedden geplaatst worden. 
 Het recreatiepark is zeer geliefd bij families, vriendenclubs en watersporters. Vooral deze laatste groep kan zijn hart ophalen. 

Ellemeet ligt in de nabijheid van het Noordzeestrand en het Grevelingenmeer en is daarmee een uitstekende verblijfplaats voor duikers en surfers Maar ook natuurliefhebbers komen aan hun trekken, het fietsknooppunten systeem dat u door het prachtige landschap leidt, zullen u vele uren fietsplezier bezorgen! Het park biedt u meerdere faciliteiten zoals onder andere een  supermarkt,  speeltuin en kinderboerderij. Niet alle faciliteiten zijn het gehele jaar geopend. Kom snel genieten van uw strandvakantie met rust, ruimte, natuur en watersport in een luxe setting door deze groepsaccommodatie in Ellemeet te huren voor maximaal 32  personen 
 
 -Indien u tot Zondagavond 17.00 uur wenst te blijven is dit mogelijk, u krijgt EUR 100,- korting.
- Hemelvaartweekend loopt tot Zondagavond 17.00 uur
- Pasen- en Pinksterweekend lopen tot Maandagavond 17.00 uur



Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 08-04-2024 t/m 12-04-2024 (4 dagen) 2.518,-   Boek
Van 15-04-2024 t/m 19-04-2024 (4 dagen) 2.518,-   Boek
Van 22-04-2024 t/m 26-04-2024 (4 dagen) 2.518,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden