Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Holidayhouse - Duinenburg 23 | Domburg 'Lepelaer'

Domburg, Nederland

holidayhouse-duinenburg-23-domburg-lepelaarholidayhouse-duinenburg-23-domburg-lepelaarholidayhouse-duinenburg-23-domburg-lepelaarholidayhouse-duinenburg-23-domburg-lepelaarholidayhouse-duinenburg-23-domburg-lepelaar
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.003

    • Max. 2 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Holidayhouse - Duinenburg 23 | Domburg 'Lepelaer' in Domburg

    Het appartement ligt in een rustig, groen deel van Domburg. Ondanks de levendige drukte in het centrum op 3 minuten afstand, geniet je hier juist van stilte en privacy. Alle voorzieningen zoals winkels, supermarkt en restaurants zijn circa 300 meter te vinden. Parkeren kan met 1 auto op eigen terrein.

    Max. aantal personen: 2
    Aantal slaapkamers: 1
    Aantal badkamers: 1
    Opp.: 35 m2

    Beschrijving

    Schitterend vakantiehuisje op een toplocatie in Domburg. Vakantie vieren in alle luxe en comfort. Dat kan hier! Op deze rustige plek in een groen deel van Domburg, maar toch op 3 minuten van het centrum. De woonkamer is voorzien van een zithoek en eethoek met een keuken. Deze is compleet uitgerust en voorzien van alle gemak zoals een magnetron, oven, vaatwasser, koelkast met vriesvakje en toaster. In de slaapkamer is een heerlijk boxspringbed te vinden voor een goede nachtrust. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, wastafel en toilet. Aan de voorzijde van het vakantiehuis is een heerlijk zonnig terras. Hier is het genieten in alle rust en privacy na een heerlijke stranddag of om de dag te eindigen met een smaakvol diner.

    Accommodatie
    Het appartement ligt in een rustig, groen deel van Domburg. Ondanks de levendige drukte in het centrum op 3 minuten afstand, geniet je hier juist van stilte en privacy. Alle voorzieningen zoals winkels, supermarkt en restaurants zijn circa 300 meter te vinden. Parkeren kan met 1 auto op eigen terrein.  

    Omgeving
    De accommodatie ligt in een recreatiegebied onder aan de Zeeuwse duinen. Binnen 3 minuten sta je op het strand waar het heerlijk vertoeven is; met mooi weer of om uit te waaien. Domburg is een sfeervol dorp waar het een jaarrond genieten is. De badplaats grenst aan het natuurpark De Mantelinge. Langs de kust van Domburg valt de veelzijdigheid op. Kitesurfers en catamaran-boten, vliegeraars, jonge gezinnen met kinderen die zandkastelen bouwen. Bezoeker of inwoner: iedereen roemt de omgeving van Domburg.


    Faciliteiten

    • Op vakantiepark gelegen
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    8 pers.
    2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

    2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

    Luttenberg