Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ760 Vakantiewoning in Baarland

Baarland, Nederland

vz760-vakantiewoning-in-baarlandvz760-vakantiewoning-in-baarlandvz760-vakantiewoning-in-baarlandvz760-vakantiewoning-in-baarlandvz760-vakantiewoning-in-baarland
Favoriet 
 
 

v.a. 733

  • Beoordeeld met een 8.9
  • 4 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

VZ760 Vakantiewoning in Baarland in Baarland

6 persoons vakantiebungalow in Baarland

Stijlvol ingerichte vrijstaande 6 persoon vakantiewoning. Sfeervolle 6 persoon nieuwbouw bungalow gelijkvloers. 3 aparte 2 persoon slaapkamers. ( GEEN kinderbed aanwezig ) Afsluitbare tuin, eigen parkeer plaats ( 3 ). Rustige locatie net achter de zeedijk van de Westerschelde. 150 meter van het strand / strandtent de Landing. Gebruik maken van de faciliteiten van de nabijgelegen Ardoer camping Scheldeoord. Zoals binnen en buiten zwembad, animatie team, tennisbanen etc.

Bij de woning zijn ook 6 kaarten van de Ardoer camping Scheldeoord wat wil zeggen dat U gedurende het verblijf gebruik mag maken van de camping faciliteiten. ( van 29 maart t/m 27 oktober ) Verborgen in de groene polders van Zuid-Beveland ligt het dorp Baarland. Het is een klein dorp maar een populaire vakantiebestemming. De grote Camping Scheldeoord aan de rand van het dorp trekt jaarlijks veel mensen naar de streek. Je zit hier vlak aan het water. Net over de dijk bij Baarland ligt de Westerschelde.

Net over de dijk ligt het strandje Baarland. In de zomer is dit strand ook populair bij de lokale bevolking. Je kijkt er vanaf je handdoek over de hele Westerschelde uit. Bij Brasserie de Landing kun je met hetzelfde uitzicht van lekkere maaltijd genieten. Baarland heeft een klein station, dat vroeger aan de tramlijn Goes - Hoedenkenskerke lag. Tegenwoordig maakt de stoomtrein Goes Borsele er nog gebruik van. Met de stoomtrein kun je in een historische trein een dagtrip maken tussen Goes en Baarland. De museumtrein stopt in verschillende dorpen langs het traject.



Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Nederland

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn