Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ839 Vakantiehuis Aardenburg bij Sluis

Aardenburg, Nederland

vz839-vakantiehuis-aardenburg-bij-sluisvz839-vakantiehuis-aardenburg-bij-sluisvz839-vakantiehuis-aardenburg-bij-sluisvz839-vakantiehuis-aardenburg-bij-sluisvz839-vakantiehuis-aardenburg-bij-sluis
Favoriet 
 
 

v.a. 512

  • Beoordeeld met een 8.9
  • 4 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

VZ839 Vakantiehuis Aardenburg bij Sluis in Aardenburg

6 Persoons Vakantiehuis in Aardenburg bij Sluis

In het uiterste zuiden van Nederland, Zeeuws Vlaanderen, ligt tegen de Belgische grens dit rustig gelegen, sfeervol ingerichte natuurhuisje op een voormalige boerderij.
Het huis is geschikt voor 6 personen en ligt aan het einde van een doodlopend straatje dat overgaat in een wandelpad van zeven kilometer over en langs de stadswallen.  Aan de zuidkant van Aardenburg ligt dit natuurhuisje op de restanten van de 17e eeuwse vestingwerken en met uitzicht op de stadswallen uit 1299 en op het landelijke gebied ten zuiden van de stad. Rust, ruimte en uitzicht! Dus een ideale stek als je de drukte wenst te ontlopen en in dit mooie gebied vakantie komt vieren! Wandelen en fietsen is mogelijk, vele grensoverschrijdende paden en wegen kronkelen door het landschap.

Aardenburg is een uitstekende uitvalsbasis voor het maken van dagtochten in Zeeuws- en Belgisch Vlaanderen. De westelijke Zeeuws-Vlaamse kust (Cadzand) ligt op zo'n 15 kilometer van Aardenburg en de mondaine badplaats Knokke-Heist op zo'n 18 kilometer. Brugge (20 kilometer) en Gent (40 kilometer), maar ook het aan de Belgisch-Franse grens gelegen Adinkerke met de bekende attractie Plopsaland, liggen op een uurtje rijden van Aardenburg. Golfbanen zijn te vinden in Oostburg (negen kilometer) en Knokke en voor de fijnproevers zijn er tal van mogelijkheden in Zeeuws-Vlaanderen en Vlaanderen. En wat dacht je van een bezoek aan de escargotkwekerij, de struisvogelboerderij tussen Aardenburg en Sluis, een aspergekwekerij in Eede, de paardenmelkerij in Oostburg of de forellenkwekerij in Breskens?


Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 15-04-2024 t/m 19-04-2024 (4 dagen) 603,-   Boek
Van 15-04-2024 t/m 22-04-2024 (7 dagen) 774,-   Boek
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 603,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath