Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

14 personen comfort bungalow

s Gravenzande, Nederland

vip-kajuit-14vip-kajuit-14vip-kajuit-14vip-kajuit-14vip-kajuit-14
Favoriet 
     
     

    v.a. 2.009

    • Max. 14 personen
    • 7 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    14 personen comfort bungalow in s Gravenzande

    Deze 14-persoons bungalow is gelegen op een rustig familiepark tegen de duinen aan gelegen. Alle accommodaties liggen in een autovrije zone, zo kunnen uw kinderen heerlijk zorgeloos buiten spelen! Geen zorgen over het sjouwen met uw bagage want, daar zijn de bagagekarren voor.

    Vlugtenburg is gelegen in het Westland, met als slogan 'Kleurrijk genieten in de Glazen Stad' zal het u niet verbazen hoe divers deze omgeving is. Fiets of wandel een rondje door de omgeving en u ziet niet alleen de duinen en het strand maar ook het Staelduinsebos, de knusse dorpskernen het weidse landschap en hele leuke smalle tuinderslaantjes.
    Natuurlijk treft u ook de steden Rotterdam, Den Haag en Delft op een steenworp afstand. Kortom tijdens uw vakantie op Vlugtenburg kunt u van alles gaan ontdekken!



    De 14-persoons Comfort Kajuit bungalow is een gecombineerde 6- en 8-persoons bungalow en daardoor de perfecte stek voor groepen tot veertien personen. De accommodatie is sfeervol en praktisch ingericht: van een hal met garderobe tot een woonkamer met een ruime zit- en eethoek. Geniet samen van de ondergaande zon vanaf uw terras of houd op een regenachtige dag een gezellige film- of spelletjesavond. Vergeet de berg afwas na een uitgebreid familiediner; de volledig ingerichte keuken beschikt over een vaatwasser.

    * Geschakelde 6- en 8-persoons bungalow
    * Twee woonkamers met zit-, eethoek en TV
    * Twee volledig ingerichte keukens met: magnetron (geen oven), vaatwasser, waterkoker, koffiezetapparaat en 4-pits gasstel
    * Zeven slaapkamers, waarvan twee met een 2-persoonsbed (160x210), drie met twee 1-persoons bedden (80x200) en twee slaapkamers met een stapelbed (70x190)
    * Gratis draadloos internet
    * Drie badkamers met douche en wastafel
    * Twee aparte toiletten
    * Gemeubileerd terras met ligbed en parasol

    Faciliteiten

    • Op vakantiepark gelegen
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna